Tel: 0731.13.16.37   Mail: magazin@nesadiprotect.ro

Despre noi

Compania NESADI PROTECT a fost înfiinţată în 1993 având ca domeniu principal de activitate producerea echipamentelor individuale de protecţie şi lucru cu ţesături. Încă de la începuturi ne-am propus să oferim seriozitate şi calitate clienţilor noştrii, fapt dovedit în cele aproape două decenii de activitate.

NESADI PROTECT, în timp, s-a poziţionat ca partener de încredere în fata clienţilor şi furnizorilor, iar în prezent compania are aproximativ 50 de angajaţi şi deţine un atelier de croitorie echipamente de lucru şi protecţie, un showroom de prezentare şi comercializare echipamente şi o curăţătorie chimică pentru echipamente.

Atelierul de croitorie dispune de o linie nouă de maşini de cusut marca Brother, maşini speciale pentru cusături duble, maşini de pus capse sau nasturi, în funcţie de cererea clientului, prese de călcat şi dispozitive de ambalat. Avem o capacitate de producţie de aproximativ 10.000 piese/lună. 

Curăţătoria chimică este dotată cu 2 maşini de curăţat chimic moderne fabricate în Italia, ambele având o capacitate de curăţare de 32 kg. Zilnic putem curăţa 1500 perechi de mănuşi şi aproximativ 100 de combinizoane şi cagule.

Showroom-ul se afla pe str. Depozitelor, nr. 8-10 şi prin intermediul acestuia sunt prezentate şi comercializate peste 1500 echipamente de lucru şi protecţie, compania fiind distribuitor direct al principalilor importatori din domeniu.

Producem şi distribuim întreaga gamă de echipamente de lucru şi protecţie:

- Salopete clasice şi cu pieptar
- Combinezoane din doc şi terco,
- Combinezoane si halate pentru vopsitorie auto
- Salopete din tesatura antiacida si ignifugata pentru industria grea,
- Jachete vătuite şi impermeabile, articole folosite în domeniul medical (halate, bonete, costume pentru chirurgi si asistente, lenjerii de pat)
- Articole folosite în industria alimentară şi hotelieră (costume bucătari, sorturi, bonete bucătari, cotiere textile)

Comercializam întreaga gamă de echipament de lucru şi protecţie:

-         încălţăminte de protecţie - pantofi, bocanci, saboţi, cizme
-         protecţia capului - ochelari, căşti şi viziere, antifoane, măşti şi semimăşti
-         îmbrăcăminte standard şi specială - antiacida, ignifugata, aluminizata, reflectorizantă, impermeabilă, îmbrăcăminte de iarnă, combinezoane, articole din piele, articole pentru lucru la înălţime

Ţesături standard folosite:

  1. Ţesătura doc: compoziţie:100% bumbac, greutate: 200 - 300gr/mp, gamă de culori variată
  2. Ţesătura tercot: compoziţie: 65% poliester/35% bumbac, greutate: 120 - 245 gr/mp, gamă de culori variată
  3. Ţesătura cotton-rich: compozitie: 60% bumbac/40% poliester, greutate: 245gr/mp
  4. Tricot glat bbc 100%, 135-140 gr/mp, gama variată de culori
  5. Tricot pique bbc 100%, 135-140gr/mp, gama variată de culori

Ţesături speciale folosite:

  1. Ţesătura ignifugată
  2. Ţesătura antiacidă
  3. Ţesătura antistatică, compoziţie: 99% poliester/1% carbon, greutate 150gr/mp – se foloseşte în special pentru echipamentele destinate vopsitoriilor auto.

Pentru a certifica calitatea oferită clienţilor şi partenerilor, NESADI PROTECT, are implementate următoarele sisteme: SR ISO 9001:2001 – Sistemul de Management al Calităţii, SR OHSAS 18001:2008 – Sistemul de Management al Securităţii şi Sănătăţii Ocupaţionale, SR ISO 14001:2005 – Sistemul de Management de Mediu.

Dintre clienţii şi partenerii companiei fac parte: SC AUTOMOBILE DACIA SA Grup RENAULT - Mioveni, SC BRICOSTORE ROMÂNIA SA, Reţeaua Service Dacia – Renault şi dealerii din din toată ţara pentru mărcile Dacia, Renault, Nissan, SC EURO AUTO PLASTIC SYSTEMS SRL, SC VALEO SISTEME TERMICE SRL, SC VALEO LIGHTING INJECTION SRL,

Compania Nesadi Protect a participat la cel mai mare targ international de profil din Germania (Dusseldorf) care se desfasoara din 2 in 2 ani.
In 2011, targul s-a desfasurat in perioada 18-21 noiembrie; pe parcursul celor 4 zile de targ, 55.800 de vizitatori au venit sa adune informatii despre cele mai noi tendinte in domeniile de securitate si sanatate in munca de la cei 1541 expozanti din 62 tari. 
Principalele domenii de interes ale tagului au fost: siguranta in munca, securitatea in munca, sanatatea in munca.

Compania NESADI PROTECT a fost înfiinţată în 1993 având ca domeniu principal de activitate producerea echipamentelor individuale de protecţie şi lucru cu ţesături. Încă de la începuturi ne-am propus să oferim seriozitate şi calitate clienţilor noştrii, fapt dovedit în cele aproape două decenii de activitate.

Contact

Str. Depozitelor, nr. 8A Pitesti, Arges

0248 214 800