Tel: 0731.13.16.37   Mail: magazin@nesadiprotect.ro

Produse

centura-dubla-port-scule

Material 100% polyester; centură port scule cu două buzunare

covor-ergonomic-din-burete-compozit

Covor ergonomic, din burete compozit, din uretan reciclabil, cu suprafaţa exterioară PVC Koroseal Diamond Plate, de trafic intens industrial.Covor ergonomic, din burete compozit, din uretan reciclabil, cu suprafaţa exterioară PVC Koroseal Diamond Plate, de trafic intens industrial.SMART este facut 100% din burete de poliuretan reciclat, combinând confortul cu ecologia şi un preţ foarte competitiv.

pardoseala-modulara-ergonomica-din-pvc-cu-crampoane

Pardoseală modulară ergonomică din PVC fără silicon, solid sau cu perforaţii pentru drenaj, cu crampoane integrate de PVC sau oţel.Pardoseală modulară ergonomică din PVC fără silicon, solid sau cu perforaţii pentru drenaj, cu crampoane integrate de PVC sau oţel.Ergodeck Anti-Alunecare este soluţia ideală pentru zonele cu risc ridicat de alunecare.Crampoanele din PVC sau oţel sunt proiectate să reziste unei utilizări intense în trei schimburi şi spalări constante prin presiune

banda-pentru-delimitare-si-semnalizare-tape

Material: polietilena foarte rezistenta; Lungime: 200 m;Material: polietilena foarte rezistenta; Lungime: 200 m;Culori: rosu/alb; Latime: cca. 70 mm.

con-de-semnalizare-50-cm

Material con: polietilena;Material con: polietilena;Baza: polietilena;Culori: alb-portocaliu;Inaltime: 50 cm.

trusa-auto-de-prim-ajutor-auto-tip-ce

Destinate echiparii autovehiculelor pentru acordarea primului ajutor in cazul unor accidente rutiere cu urmari usoare.Destinate echiparii autovehiculelor pentru acordarea primului ajutor in cazul unor accidente rutiere cu urmari usoare. Continut: Alcool sanitar, fese tifon, leucoplast, plasture, vata hidrofila, compresa sterila, pansamente cu rivanol. Termenul de valabilitate este de 24 luni, termen care poate fi prelungit înlocuind produsele expirate cu unele noi din kitul de înlocuire componente. Aplicatii: industria auto.

stalp-de-delimitare-pvc-alb-rosu

Caracteristici: Material stalp: plastic; Baza: triunghiulara umpluta cu beton pentru stabilitate marita;Caracteristici: Material stalp: plastic; Baza: triunghiulara umpluta cu beton pentru stabilitate marita;Culori: alb-rosu;Inaltime: 90 cmGreutate aproximativa: 4 kg

benzi-adezive-pentru-marcare

adeziva pentru marcare, 3M.adeziva pentru marcare, 3M. Caracteristici: Benzi economice din PVC pentru marcarea obstacolelor si locurilor periculoase;Culori: alb/rosu sau galben/negru; Dimensiuni: 50 mm x 33 m.

Compania NESADI PROTECT a fost înfiinţată în 1993 având ca domeniu principal de activitate producerea echipamentelor individuale de protecţie şi lucru cu ţesături. Încă de la începuturi ne-am propus să oferim seriozitate şi calitate clienţilor noştrii, fapt dovedit în cele aproape două decenii de activitate.

Contact

Str. Depozitelor, nr. 8A Pitesti, Arges

0248 214 800