Ai un proiect pe care doresti sa-l incepi cu noi?

Vrei sa te contactam?

Noi nu producem doar echipamente de protectie

Cand vine vorba de echipamentele de protectie, oamenii se gandesc automat aproape exclusiv la salopete si manusi. NESADI produce si personalizeaza mult mai mult de atat: huse de protectie, echipamente medicale, imbracaminte pentru manechinele folosite la testele de masini, lenjerii de pat, fete de masa, echipamente pentru industria alimentara. Practic, nu exista limita, iar varietatea foarte mare de clienti pe care NESADI a avut-o si o are in continuare arata ca indiferent care sunt cerintele de design flexibilitatea este maxima.

Suntem principalul actor de pe scena romaneasca

  • Compania NESADI PROTECT a fost infiintata în 1993 avand ca domeniu principal de activitate producerea echipamentelor individuale de protectie si lucru cu tesaturi. Inca de la începuturi ne-am propus sa oferim seriozitate si calitate clientilor nostri, fapt dovedit in cele aproape doua decenii de activitate.
  • NESADI PROTECT, in timp, s-a pozitionat ca partener de incredere in fata clientilor si furnizorilor, iar in prezent compania are aproximativ 50 de angajati, detine un atelier de croitorie echipamente de lucru si protectie, o curatatorie chimica si un showroom de prezentare si comercializare.
  • Atelierul de croitorie dispune de o linie noua de masini de cusut marca Brother, masini speciale pentru cusaturi duble, masini de pus capse sau nasturi, prese de calcat si dispozitive de ambalat. Avem o capacitate de productie de aproximativ 10.000 piese/luna.
  • Curatatoria chimica este dotata cu 2 masini de curatat chimic moderne fabricate in Italia, ambele avand o capacitate de curatare de peste 32 kg. Zilnic putem curata 1500 perechi de manusi si aproximativ 100 de combinizoane si cagule.

Protectia dumneavoastra este datoria noastra

In proportie de 80% NESADI produce echipamente de lucru pentru industria auto (DACIA, RENAULT, NISSAN, IVECO) in proportie de 80% insa au avut incredere in noi si companii din alte diverse domenii: medical, constructii, catering, magazine, hoteluri si multe altele. Ca “mici mestesugari”, am reusit prin valorificarea oportunitatilor existente in Romania sa cream o afacere sincera, cu parfum de nostalgie, care se mandrește cu eticheta “FABRICAT IN ROMANIA”.

CERTIFICĂRI

Pentru a certifica calitatea oferita clientilor si partenerilor, NESADI PROTECT are implementate urmatoarele sisteme:

  • SR ISO 9001:2001 – Sistemul de Management al Calitatii;
  • SR OHSAS 18001:2008 – Sistemul de Management al Securitatii si Sanatatii Ocupationale;
  • SR ISO 14001:2005 – Sistemul de Management de Mediu.

ISO 9001:2008

CALITATE

Utilizăm un sistem de management al calităţii certificat în conformitate cu cerinţele acestui standard, putând demonstra respectarea cerinţelor clientului şi a reglementărilor legate la un nivel înalt calitativ.

ISO 14001:2005

MEDIU

Societatea noastră îşi desfăşoară activitatea în concordanţă cu cele mai înalte cerinţe privind protecţia mediului şi conservarea resurselor naturale.

ISO 18001:2008

SIGURANTA SI SANATATE

Angajaţilor societăţii NESADI le-au fost create condiţii de siguranţă şi securitate a muncii respectând cerinţele acestui standard pentru a putea executa produse de înaltă calitate.

PARTENERII NOSTRI